februari 22, 2016

Spread the happiness #8

spread the happiness

WOW! Ik heb vakantie! Afgelopen week was een bijzondere week waarin ik te horen kreeg dat ik met een orkest mee mag op tournee in China! Ik stond voor de klas, zat zelf op school, ging met vrienden uit eten en maakte een planning voor de stedentrip naar Parijs! Benieuwd naar mijn geluksmomenten?

Maandag

Tournee in China

WOW! Het is allemaal nog zo onwerkelijk! Afgelopen zondag kreeg ik het aanbod om samen met het orkest La Sinfonia Contea op tournee te gaan in CHINA! Dit jaar zal ik oud en nieuw vieren in Shanghai.. Dit lijkt wel een droom!  

trompet

Maandagavond leefde ik nog altijd op een 'roze wolk' en werd ik extra gelukkig van alle kinderen die ik weer les mocht geven. Soms is het toch best een leuk vak!

Dinsdag

winter februari 2016

Het is nog altijd winter...MEH! Ik merk aan mijn humeur dat ik iedere week meer en meer last van het weer begin te krijgen. Gelukkig scheen er vandaag een lekkere zon die mijn humeur wist op te beuren.

Woensdag

tv-serie

Woensdagavond plofte ik met een voldaan gevoel op de bank. Hier kijk ik iedere dag weer naar uit! Samen met mijn ouders en broertjes keken we naar het programma Dokter Deen. Genieten!

Donderdag


Niets is zo fijn als 's ochtends in een LEGE trein naar school gaan! Geen mensen die bovenop je zitten, maar gewoon rustig wakker worden en alle gelegenheid hebben om wat door te lezen. Ideaal die spitstreinen!

Vrijdag


Dit plaatje omschrijft precies mijn 'leefstijl'! Kom maar door met die cupcake! ;-)

Zaterdag 


Jummie! Chinees! Om alvast in de stemming te komen voor het tournee in december, haha!

Zondag 


De week sloot ik af met heel veel lekker eten! Met vrienden spraken we af om samen uit eten te gaan bij het wereldrestaurant Puur. Het blijft altijd lastig om een datum te vinden waarop iedereen kan, maar het lukte. Altijd leuk om elkaar weer even te zien!

Make your dreams happen! Hoe was jouw week? 

9 opmerkingen:

 1. Heerlijk artikel! Echt onwijs gaaf dat je naar China gaat! Inderdaad haast onwerkelijk, maar je hebt het dubbel en dwars verdient. In een lege trein zitten is inderdaad heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooh wauw wat ontzettend leuk! Een vriendin van mij is naar China geweest en die vond het helemaal geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gaaf, oud & nieuw in China waaaahhh! Net toen ik dacht dat mijn winterdip voorbij was en ik me weer lekker voelde kwam het weer kei hard terug leek wel haha. Conclusie, ik wil lente (en dan ook zomer uiteraard). Mijn week was prima, mijn weekend enorm druk vanwege werk. Nu weer een drukke week, en dan hopelijk een rustiger weekendje haha. I need it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahhh oud & nieuw in China! Mag je niet nog wat mensen mee nemen!? Ik meld me aan hihi
  Dat lijkt me nog eens tof nieuws om te horen.
  Van lege treinen kan ik ook echt genieten, lekker even alleen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk, lege treinen! En lekker chinees. En ENORM gaaf dat je naar China gaat, geweldig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, wat gaaf zeg :-D

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah wat een fijne dingetjes Desiree! En dat je naar China mag, oke.. dat is toch ieder zijn droom? Ik ben jaloers!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wow oud en nieuw in China, dat wil ik ook haha! Echt vrolijke dingen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk, China! En ja, van mij mag de lente ook snel komen! X

  BeantwoordenVerwijderen