februari 11, 2016

Travel wishlist - Verre reizen


Reizen vind ik een van de meest bijzondere dingen om te doen. Zoveel mogelijk van de wereld zien is een van mijn grootste dromen. Regelmatig ben ik dan ook op het internet opzoek naar de mooiste reizen. Benieuwd naar welke verre reizen er op mijn wishlist staan? Kijk dan snel mee!

Het is sowieso al enorm bijzonder dat we tegenwoordig de mogelijkheden hebben om te kunnen reizen. Niet voor niets is dit een van mijn favoriete quotes: 'travel is the only thing you buy, that makes you richer!'
 

In eerste instantie wilde ik 5 verschillende reizen laten zien en hier een collage van maken. Ik kon alleen echt niet kiezen en daarom vind je hieronder 6 verschillende verre reizen die op mijn travel wishlist staan!

Thailand

collage

Indonesië

collage

Australië

collage

Nieuw-Zeeland

collage

Dominicaanse republiek

collage

Zuid-Afrika

collage

Ik hoop ooit samen met iemand (of alleen) deze bijzondere reizen te mogen maken. Want wees nou eerlijk, dit ziet er toch echt prachtig uit! Alle landen staan zo in contrast met ons koude kikker landje dat ik het me bijna niet kan voorstellen dat deze plekken echt bestaan! Juist daarom spreekt het mij enorm aan.

Welke verre reizen staan op jouw travel wishlist?  

19 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijk lijstje, ik zal bijna zeggen dat ze allemaal op mijn wishlist staan! De foto's zijn zo mooi, het liefst stap ik nu gelijk in een vliegtuig haha. Nieuw-Zeeland en Thailand lijken me geweldig om eens naar toe te reizen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat doe je me aan met al die mooie plaatjes! Ik krijg al helemaal zin om te gaan reizen. Hele mooie plekken! Bij mij staat Curacao op nummer 1.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JA! Ik wil ook echt enorm graag een keer naar Curacao! Dat lijkt me ook erg mooi. :-)

   Verwijderen
 3. Thailand, indonesie staan ook op mijn lijstje! Maar mijn lijstje is wel heel erg lang haha ik denk in de top 10. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige landen staan er op je lijst! Deze zou ik allemaal ook nog wel willen bezoeken, ooit haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie plekken staan er op jouw lijstje! Ik zou heel graag naar nieuw Zeeland willen. <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige lijstje! Dit zijn eigenlijk ook alle plekken die wel op mijn lijstje staan haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige reisjes en ook hele mooie plaatjes! Indonesië wil ik ook nog graag heen. Vooral omdat mijn opa daar is geboren, zou ik ook meer willen leren over de cultuur daar :) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah! Dan is het extra speciaal en bijzonder om daar een bezoek aan te brengen!

   Verwijderen
 8. Wat een mooie plekken allemaal, wel erg ver weg! Thailand is echt ongelofelijk. Ik ben met mijn ouders op reis geweest afgelopen december en januari, het was echt geweldig! Australië lijkt mij ook onwijs mooi, maar zo ver weg! Ik zou nog graag terug willen naar Amerika, dat is echt mijn favoriete bestemming :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat ongelooflijk gaaf dat je daar met je ouders geweest bent!!

   Verwijderen
 9. Ik krijg helemaal zin om te reizen als ik deze prachtige foto's zie! Thailand lijkt me ook super gaaf. Maar eigenlijk lijkt alles me wel mooi om te zien wat je hierboven opnoemt! Wanneer gaan we haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wil heel graag naar Thailand en Australië! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jaaa reizen is heerlijk! Ik heb mij voorgenomen dat dit jaar meer te gaan doen en tot nu toe staan Japan en Rome al op de planning :D Thailand en Indonesië lijken me ook echt prachtig maar Nieuw-zeeland bijvoorbeeld ook! Er is nog zoveel moois om te zien.
  Op mijn lijstje staat op dit moment NYC bovenaan ~

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah! Japan en Rome zullen vast twee onvergetelijke reizen worden! Tis alleen jammer dat reizen zo duur is! ;-)

   Verwijderen
 12. Heel mooie foto's, om bij weg te dromen. Maar zelf ben ik echt een huismus haha

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeh dat zijn hele mooie bestemmingen! Ik wil daar ook wel heen :)

  BeantwoordenVerwijderen