februari 18, 2016

Vakantiekriebels

papagayo beach

Toen ik vanmorgen wakker werd en zoals altijd mijn hele ochtendritueel uitvoerde, scheen een felle zon via het raam naar binnen en hoorde ik de vogels fluiten. Heel even had ik het gevoel alsof het zomer was en ik zo in mijn korte broek naar buiten kon lopen. Dat gevoel was echt heerlijk!

Ik ben iemand die heel erg veel verschillende dingen leuk vindt! Dit zorgt er voor dat ik ook enorm veel verschillende dingen doe. Soms heb ik van die momenten dat ik helemaal geobsedeerd kan raken door een bepaald ding en daar helemaal in door kan slaan. Het stomme is dat ik dit ondertussen van mezelf weet en het alsnog laat gebeuren. 

In mijn artikel ‘het is koffietijd’ schreef ik dat ik net weer terug ben uit Amsterdam, een stedentrip naar Parijs heb geboekt en dat ik de dames van ik vrouw van jou heb herontdekt.

must see

 Oké, je vraagt je misschien af wat dit allemaal met elkaar te maken heeft, maar op dit moment ben ik helemaal geobsedeerd door reizen. Ik heb ondertussen alle (ja, echt ALLE)
vlogs van ik vrouw van jou gekeken tijdens hun vakanties naar Cura
çao. Ik heb de schiphol app gedownload op mijn telefoon en ohja, ook de app ticket spy! Er gaat geen dag voorbij dat ik niet op internet een last minute heb bekeken. De obsessie gaat wel heel ver en ik durf niet eens uit te rekenen hoeveel uren ik hieraan gespendeerd heb.

Om maar even verder te gaan in mijn obsessie, bekeek ik in de trein alle vakantiefoto’s van de afgelopen 2 jaar. (Meer staan er namelijk niet op mijn laptop...) Vorig jaar rond deze tijd boekte ik mijn vakantie naar Gran Canaria en het liefste zou ik nu weer een vakantie boeken.


Waarheen? Dat maakt me eigenlijk niet zo heel veel uit. Zon, zee, strand, een groene omgeving, mooie dorpjes en bezienswaardigheden maken mij al heel gelukkig.

Ondanks dat ik nu zo mooi aan het dagdromen ben en geen last heb van rammelende eierstokken, maar van vakantiekriebels, weet ik zeker dat als het eenmaal weer zomer is en ik met een drankje op het terras zit of met mijn familie en onze hondjes door de natuur loop ik wel weer ergens anders naar uit zou kijken...

Travel, the best way to be lost and found all at the same time! 

20 opmerkingen:

 1. Aaaah ik krijg ook zoveel zin in een heerlijke vakantie door jouw blogposts!! Het is altijd heerlijk om er over te fantaseren waar je nog naar toe zou willen. Vlogs bekijken is ook zoiets, dan pak je het liefst gelijk het vliegtuig en ga je naar een warm en mooi land. Leuk artikel Desiree!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Steeds als ik je blogs lees over vakantie en dergelijke krijg ik daar ook zo'n zin in! Even lekker weg en een nieuwe omgeving verkennen. Kan daar zo van genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh Desiree, op deze manier krijg ik ook de kriebels. Gelukkig ga ik binnenkort een weekje weg met mijn vriend boeken naar de zon! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's. Mijn beste vriendinnetje tagde mij net ook al in een zonvakantie, zoveel zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook zo'n zin in vakantie! Ik heb onlangs een vakantie geboekt met m'n vriend, we gaan naar Mallorca!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah jaloers! Mallorca staat ook hoog op mijn lijstje! Dat moet erg mooi zijn! :-) Ik ben benieuwd. Fijn vooruitzicht!

   Verwijderen
 6. Ik heb de vakantie kriebels op dit moment nog absoluut niet! maar het komt toch wel elke keer dichterbij

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil ooook een vakantie boeken. Alleen geen flauw idee waarnaartoe.. Als het maar een fijne combi is van een doe-vakantie en een zonvakantie (zoals ik vorig jaar in Valencia heb gehad)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn he, even wegdromen naar een lekker warm land wanneer het hier zo koud is! Laat de zomer maar komen X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh ik wil ook zo graag op vakantie! Ik krijg er gelijk zin in! Helemaal door je prachtige foto's! Laat de zomer maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik hou er ook enorm van om wat te dromen over vakantie! En door jou foto's kan je heerlijk wegdromen!

  www.brunetteontrend.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. haha rammelende eierstokken? :P Ik heb ook zo ontzettend zin om op vakantie te gaan! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik was al een tijdje aan rust en vakantie toe. Nu ik je artikel lees maakt het niet makkelijker en zeker al die verleidelijke foto’s.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeff, de eerste foto in dit artikel is hemels om te zien! Heb zo'n ontzettend zin in de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Iedereen wilt naar Curacao de laatste tijd, ik ook! Ooh heb echt zin in warmte en zon.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ooh zo herkenbaar dit! Mijn ouders gaan in april weer naar Curaçao en ik ben toch wat jaloers. Helaas gaat de studie even voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een heerlijke foto's ook, daar krijg je vanzelf al vakantiekriebels door. Het lijkt me echt heerlijk om gewoon last minute een vakantie te boeken en ineens weg te gaan. x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ahhh kom maar op met zo'n toffe vakantie! Ik heb echt warmte en heel veel zon nodig. Zou mij wel goed doen denk ik... Krijg echt de kriebels van de foto's hierboven haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoh, nu heb ik zin om op reis te vertrekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Haha, ja heb ook wel zin in vakantie! Was het alvast maar zomer...

  BeantwoordenVerwijderen