februari 09, 2016

Weekend in Amsterdam

weekend weg

Al enige tijd wilden Karlijn en ik samen een weekendje weg, maar door alle drukte kwam het er steeds niet van. Je weet hoe dat soort dingen gaan. Vorig weekend was het eindelijk zover. Karlijn nam mij voor een weekendje mee naar het WestCord Art Hotel in Amsterdam! 

kamer

Het duurde even voordat we het hotel hadden gevonden, maar WAAH! Check dit gigantisch grote lekkere bed! 

kamer

Dit was echt de allereerste keer dat ik in zo'n luxe hotel verbleef! Niet voor niks dat dit hotel vier sterren heeft, een echte aanrader als je het mij vraagt.


Van het hotel gelijk door naar het centrum! Ondanks dat het al half 5 is besluiten wij te gaan voor een cappuccino met een stuk taart, dat gaat er altijd wel in! Bij de Bijenkorf hebben ze echt heerlijke gebakjes.   


Ziet het er niet schattig uit? 


Met een goed glas wijn kruipen wij op bed om wie is de mol te kijken! Als fanatieke kijkers kun je dit natuurlijk niet missen. Stiekem denk ik dat Rob de mol is of toch Klaas? Hmm!

Selfies maken met je beste vriendin is toch nog best een moeilijke opgave...

weekend weg in amsterdam

Normaal gesproken zou ik al in een diepe slaap hebben gelegen, maar nu stonden we om half 1 in de rij voor de Melkweg.

Melkweg

Voor het feest Encore! Dit kun je nou echt uitgaan noemen. Wat een geweldige nacht.

ontbijt

Na 4 uurtjes slaap zitten wij weer 'fris en fruitig' aan het lekkere ontbijt. Had ik iedere dag maar zo'n uitgebreid ontbijt, haha. 


Het weekend stond in teken van uit eten gaan, taartjes eten, koffie en wijn drinken, wie is de mol kijken, uitgaan, winkelen, wandelen, kletsen en gek doen! Wat heb ik dit weekend genoten in Amsterdam!

There is nothing better than a friend, unless it's a friend with coffee and cake. 

12 opmerkingen:

 1. Aaah Amsterdam is zo leuk, en je hebt er een geweldig leuk weekend van gemaakt zie ik wel. Dat ontbijtje ziet er erg goed uit, ik snap wel dat je die elke dag zou willen, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh doe mij nu maar zo een ontbijtje!
  Klinkt als een heerlijk weekend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh leuk! En dat bed ziet er echt hemels uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk. Mijn vriend en ik zijn ook aan het denken aan een weekendje Amsterdam.
  Je foto's doen me alleen maar meer zin krijgen om gewoon nu al te vertrekken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's! Moet een heerlijk weekendje zijn geweest !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit klinkt echt als een weekendje weg zoals die hoort te zijn! Heerlijk.. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat hotel ziet er echt sjiek de friemel uit zeg! Wat lief dat je vriendin je mee heeft genomen. Ik wil ook heel graag weer eens naar Amsterdam! Laat ik eerst maar beginnen met dit weekend naar Utrecht haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! En wat een fijn hotel zo te zien ! Nu krijg ik wel de kriebels om ook eens naar Amsterdam te gaan haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super gezellige foto's! Het bed ziet er zo lekker uit <3
  ik ben echt dol op hotels, de bedden en het ontbijt.
  Moet ik maar snel weer eens doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er heerlijk uit! Ondanks dat ik Amsterdam niet echt een prachtige stad vind, is het altijd leuk om er even tussenuit te gaan en te genieten! Reizen is echt een van de mooiste dingen dat er is. Heb je nog leuke spulletjes geshopt?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een fijn weekendje weg, heel leuk om dat zo met je beste vriendin te doen :)!

  En dat bed ziet er inderdaad niet verkeerd uit (dat ontbijt trouwens ook niet ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ziet er leuk uit allemaal! Heel leuk artikel!

  -x- Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen