maart 18, 2016

5 slaapkamer weetjes

slaapkamer geheimen

JA! Enkele dagen geleden kwam mijn slaapdagboek online en dit leek me het geschikte moment om eens met mijn billen bloot te gaan! Uuhm, nee niet letterlijk. Valt dat even tegen, haha! Ik deel vandaag 5 weetjes over de dingen die zich afspelen bij mij tussen de lakens.

Rechterkant 
Wanneer je voor het bed staat, slaap ik altijd aan de rechterkant. Het maakt niet uit of ik nou alleen in bed lig of dat je me treft met gezelschap.. Ik zorg er hoe dan ook voor dat ik aan de 'goede' kant lig.

Buikslaper
Mocht ik ooit het geluk hebben om zwanger te raken dan krijg ik echt een probleem. Hoogstwaarschijnlijk doe ik de laatste maanden dan geen oog meer dicht. Ik slaap namelijk altijd op mijn buik!

Mummie
-10 graden of 30+ ik moet onder een deken liggen. En het liefst helemaal ingewikkeld met mijn armen gekruist voor mijn lichaam. Dit is best wel een strijd in de zomer. Te warm, te koud, been buiten bed, been in bed, been buiten bed, been in bed..

alarm clock
Oorlog met broeken
Desiree en pyjama broeken gaan gewoon NIET samen. Wakker worden met een pyjama broek die gedraaid om je kont zit. Nee, dit werkt gewoon echt niet. Doe mij maar een oud, super lelijk en on sexy t-shirt.

All by myself
Vroeger durfde ik nooit alleen te slapen en moesten mijn ouders net zolang wachten totdat ik in slaap was gevallen. Nu val ik als een blok in slaap en deel ik het bed (op dit moment) het liefst met niemand. Geen lichaamsdelen die je vastgrijpen of aanraken, geen last van rare geluidjes of gehijg in je nek en geen gevecht om het dekbed. Heerlijk!

Heb jij ook een raar slaapkamer weetje? Ik ben erg nieuwsgierig! 

16 opmerkingen:

 1. Haha leuk om te lezen. Ik ben ook echt niet goed met pyjammabroeken.. maar ik slaap ook heel wild dus misschien zou dat er iets mee te maken kunnen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha wij zouden goed in 1 bed kunnen slapen met mij als links-slaper ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen en erg herkenbaar! Ik ben ook een buikslaper, lig met mijn armen gekruist voor mijn lichaam en ik moet ook altijd een deken om me heen hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik slaap ook op mijn buik en moet ook per sé onder een dekbed liggen, hoe warm het ook is. :')

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik slaap ook op mijn buik en moet ook per sé onder een dekbed liggen, hoe warm het ook is. :')

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik slaap nog steeds niet graag alleen en ik moet ook altijd met deken slapen. Al is het40 graden haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha ik slaap ook altijd aan de rechter kant van het bed. En onder een deken slaap ik altijd het lekkerst, altijd die struggle als het warm is, pfoe. x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha leuk geschreven! herkenbaar trouwens, ik slaap ook in alleen een shirt. Een broek zit niet lekker en is veeeel te warm. En dat terwijl ik áltijd, net als jij, een deken nodig heb haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo herkenbaar, hahah!! Ik slaap ook altijd rechts, ben ook een buikslaper en vond het vroeger ook verschrikkelijk om alleen te slapen en nu ben ik af en toe blij als mijn vriend nachtdienst heeft, haha (of is dat erg?) :P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, ik herken best wel veel! Ik slaap ook altijd op mijn buik, zo fijn! Zonder een deken slaap ik ook echt niet fijn. En een broek in bed, horror! Dat is zo niet fijn haha! Ik ga ook voor het oude t-shirt :p XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Altijd zo grappig om andermans gekke slaapgewoontes te horen. Ik slaap altijd in de foetushouding. Technisch gezien kan ik dus gewoon nog in een ledikantje slapen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oooh ik wil ook geen lichaamsdelen van mijn vriend om mij heen hoor! We hebben allebei onze eigen kant. Ik heb nog net geen lijn getrokken, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Haha, zo grappig dat ik net hetzelfde als jou aan de hand heb. Op dat vlak herken ik me enorm in jou. Ik werd eens ondersteboven wakker in mijn bed, vraag me niet hoe ik dat gedaan heb :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Haha, leuke post! Ik moet ook altijd onder de dekens, hoe warm het ook is.

  BeantwoordenVerwijderen