maart 08, 2016

Fabulous de lente in!

Zoals jullie wellicht wel weten ben ik een enorme dromer. Ondanks dat de lente buiten nu nog ver te zoeken is, droom ik er al wel van om weer lekker veel tijd buiten te kunnen doorbrengen. Een nieuw seizoen betekent nieuwe outfits! En daarom ga ik de battle aan van sans-online!

Ik ben dol op de website van sans-online. Ze verkopen namelijk allemaal merken kleding waar ik helemaal gek op ben! Vandaag ga ik de strijd aan met mede bloggers! We strijden namelijk om €500,- shoptegoed. Wie droomt hier nou niet van?


In dit artikel vind je drie verschillende collages met kledingstukken die op mijn 'spring wishlist' staan!


En ohja! Ik zou het in mijn enthousiasme bijna vergeten, maar ook jij kunt meedoen aan deze battle! Maak een origineel en leuk artikel en plaats die voor 9 maart op je blog. Kijk voor meer informatie op de site van sans-online!

Welke items staan op jouw spring wishlist?  

14 opmerkingen:

 1. Leuke outfits! Ik heb echt zin in de lente. Dan zijn we nog dichterbij de zomer hihi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de bruine tas echt heel gaaf! Leuke outfits!! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfits zitten er tussen, de lente kriebels beginnen al te kommen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hele toffe items zeg! en die bruine tas is heel stoer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op mijn wishlist stonden Superstars, maar die heb ik onlangs al gekocht. Verder koop ik voorlopig even niets hihi, shopstop! Ik vind die clutch super leuk, zag die al bij Kim geloof ik. Super leuk dat je hieraan meedoet, good luck!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh de witte sneakers vind ik zo nice!
  hele leuke items <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaaah zo leuk die outfits! Ik heb het zwart witte tasje van Sans online, en ben er echt super blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke outfits! Echt een lente gevoel!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als ik dit soort artikelen lees heb ik altijd gelijk zin om te gaan shoppen! Gelukkig is het avond haha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuke dingen heb je bij elkaar gezet!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super leuke items! Vooral de zwarte instapper en tranchcoat!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het witte t-shirt, de witte sneakers en zwarte slip ons heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooie spulletjes! Ik heb nog nooit bij sans online op de website gekeken maar door jou wil ik het liefst zo snel mogelijk even kijken haha.

  BeantwoordenVerwijderen