maart 01, 2016

Maart - Nieuwe uitdagingen en doelen

natuur foto's

Yeah!  De eerste twee maanden van 2016 waren voor mij erg bijzonder! Ik overleefde mijn tentamenweek, ging een weekendje naar Amsterdam, vloog voor een stedentrip naar Parijs, kreeg het aanbod om met een orkest op tournee naar China te gaan en tekende voor een bijzondere samenwerking!

Januari & Februari - terugblik
De afgelopen twee maanden zijn voorbij gevlogen. Lekker clich√©, I know! Ik merk wel dat ik echt toe ben aan de lente. Ik schreef enkele maanden geleden een sarcastisch artikel over mijn winterdip, maar ik moet eerlijk bekennen dat die winterdip nu wel degelijk aanwezig is. Bah! Kom maar op met dat zonnetje zodat we weer lekker veel tijd buiten kunnen doorbrengen. 

quote enjoy

Maart - nieuwe uitdagingen en doelen 

Discipline & planning -
De afgelopen weken zijn er wat dingen bij ingeschoten. Mijn discipline is ver te zoeken en mijn strakke planning laat te wensen over. Niet zo handig aangezien ik zoveel mogelijk voor mijn studie wil afronden. Des te meer kan ik gaan werken en de dingen doen die ik echt leuk vind! 

Money! - Travel is the only thing you buy that makes you richer. Reizen vind ik geweldig en ik had de stedentrip naar Parijs ook voor geen goud willen missen, maar toch doet het 'pijn' dat ik de afgelopen maanden veel geld heb uitgegeven. Deze maand gaan we het rustig aan doen!  

Genieten - Ik kan helaas soms behoorlijk negatief denken. Het is echt de hoogste tijd om weer trots te zijn op datgene wat ik bereikt heb en bewust te genieten van alle dingen die ik doe. Life is too short to wait.  

Vertel! Wat zijn jouw doelen voor de maand maart? 

11 opmerkingen:

 1. Haha ook sparen, ga het deze keer bijhouden vanaf vandaag waar alles heen gaat.. :)
  Parijs is zoooo leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet ook echt geld gaan sparen, al zie ik een stedentrip juist altijd als iets om juist geld apart te leggen omdat dat zo tof is om te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een goede planning vind ik ook heel lastig. Zeker wanneer ik het ontzettend druk heb. Ik ben de laatste tijd ook veel aan het werken, zodat ik leuke dingen kan doen! Mijn camera was mijn eerste top aankoop. Nu nog een mooie reis voor in de zomer! Leuk om jouw doelen te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sparen, met stip op nummer 1! Ik heb de afgelopen maanden ook iets teveel uitgegeven, allemaal leuke dingen hoor, maar niet allemaal even nodig. Tijd om even de rem erop te gooien en mezelf vaker af te dragen of ik het wel echt nodig heb. Ik ben ook zo toe aan lente. Ik wil temperaturen boven de 10 graden <3 Laat je ons weten of het gelukt is om deze maand je doelen te verwezenlijken :)?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies! Dat geldt voor mij precies hetzelfde. Natuurlijk laat ik aan het einde van de maand weten of deze doelen zijn gelukt! <3

   Verwijderen
 5. Ja leuke dingen doen kost geld. Ik wil ook heel graag reizen maar dat heeft allemaal zijn prijskaartje. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Maart staat in het teken van veel sparen zodat ik in april heerlijk op reis kan! Maar natuurlijk nog wel veel genieten en werken en leuke dingen doen die het liefst, niks kosten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele goede doelen! Positief denken ga ik ook doen/proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn hier word ik vrolijk van lekker positief denken en het is altijd goed om doelen te maken en jezelf uit te dagen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie doelen! Gelukkig ben je weer uit je dipje!
  Wat betreft positiever denken wil ik wel met je mee doen.
  Althans, proberen haha.
  Ben nog steeds erg jaloers op je China avontuur die er aan komt.. Neem me meeee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Discipline is een mooi doel! Ik hoop dat je het gaat lukken! Ik wil weer gezonder gaan eten en nieuwe dingen proberen qua eten.

  BeantwoordenVerwijderen