maart 12, 2016

MAC lightscapade


Ik kan nu met zekerheid zeggen dat ik het MAC-virus aardig te pakken heb. Hier in de omgeving zit (gelukkig) geen MAC counter. Ik sla mijn slag wanneer ik een dagje weg ga en deze keer ging ik voor een prachtige highlighter. Lees verder voor een review met uitgebreide swatches!  


Het product is in 'real life' echt een pareltje om naar te kijken. Hij steelt de show in mijn stash.


Zoals je kunt zien is lightscapade een mix tussen veel verschillende kleurtjes. Zo zie je zachtgele, oranje, lichtblauw en roze aders door het product heen lopen. Pretty!


WOW! Check dit! Tijd om de highlighter te swatchen!


Deze highlighter is overduidelijk koel van kleur en daarom perfect voor mij! Ik houd me eigenlijk nooit aan de 'make up regels' gebaseerd op je ondertoon, maar in dit geval vind ik het wel erg fijn om een product te hebben speciaal voor de koele huid.


Ondanks dat het een koele highlighter is, staat het bij alle kleuren en looks.


Voor


Na


Voor


Na

Het was erg lastig om het effect van de highlighter goed op beeld vast te leggen. 

Deze highlighter gebruik ik vrijwel dagelijks met veel plezier op mijn jukbeenderen, onder mijn wenkbrauw en in mijn ooghoek. Persoonlijk was ik altijd bang dat ik door highlighter een wandelende discobal zou worden, maar dat is totaal niet het geval! Het zorgt juist voor een fijne healthy glow!  

Wat vind jij van de highlighters van MAC? 

17 opmerkingen:

 1. Wauwie wat een mooierd. Die glans <3 Ik ben momenteel nog steeds helemaal in love met Soft & Gentle, een wat warmere highlighter. MAC is liefde haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwie.. Haha, wat geweldig dat jij die verslaving nu ook hebt; en inderdaad, maar goed dat die MAC counters heeeel ver weg zijn soms. De glans is erg mooi Desiree, ik gebruik momenteel vaak de Soft & Gentle, maar deze vind ik ook erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie highlighter! Een product dat ik prachtig vind, maar er toch nauwlijks bij pak.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken meerdere dames die er blij mee zijn, ik vind het goed bij je passen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, eens je iets gekocht hebt bij Mac, ben je op de een of andere manier meteen verslaafd ofzo haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw! Wat een mooi resultaat. Ik heb nog steeds geen enkel product van Mac (oeps!), maar het staat zeker op m'n verlanglijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Wat een mooie natuurlijke glans! Ennuh, wat heb je mooie groene ogen! De foto's zijn mooi geworden! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wauw, hij is echt heel mooi! Je hebt 'm goed op de foto gekregen ook :D MAC <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh heel mooi! Ik dacht eerst ook altijd dat highlighter onzin was, maar het voegt echt wat toe :) Zelf gebruik ik een highlighter van Sleek.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is ook altijd lastig om een highlighter op beeld te brengen, tenminste daar heb ik ook erg last van haha. Maar wat is het een beauty zeg! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, ik zou hier uren naar kunnen blijven kijken. Volgens mij is dit echt een hele mooie highlighter. Nog nooit van gehoord..

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind hem echt een mooi effect geven! Een pareltje :)

  BeantwoordenVerwijderen