maart 21, 2016

Spread the happiness #9


De vogeltjes fluiten wanneer ik 's ochtends wakker word, de zon laat zich weer regelmatig zien en hierdoor sta ik gelijk een stuk vrolijker en positiever in het leven. Tijd voor weer een dosis happiness! 

Maandag


3 dagen geleden is onze beste vriend geopereerd en ze wijkt geen moment van onze zijde. Altijd goed om zo wakker te worden!


Maandag vind ik stiekem de leukste dag van de week. Waarom? Omdat ik dan de hele dag aan het les geven ben! Ik word daar altijd zo gelukkig van.

Dinsdag


Ik heb al een paar maanden een GO voor mijn onderzoek, maar ik ben ontzettend goed in dingen uitstellen. Zeker als het aankomt op mensen bellen. (Lees: ik ben een enorme schijterd.) De tijd begon nu wel echt te dringen en ik gaf mezelf een flinke schop onder de kont. 

WoensdagWoensdag had ik de hele dag 'doggie dienst' en ik wilde onze arme hond geen minuut alleen laten. Ik besloot me daarom ook beneden op te maken aan de keukentafel met een mega mok thee.

happiness

De afgelopen dagen gierde de adrenaline door mijn lijf en ik moest echt even de deur uit. Samen met mijn moeder liep ik een blokje om. Even afleiding!

Donderdag


JA! Dit is de aller eerste keer dit jaar dat ik zonder jas buiten in het zonnetje kan zitten! Heer - lijk!

maybelline

Nu de zon zich weer regelmatig laat zien, heb ik geen behoefte meer aan donkere nagels. Afgelopen week trok ik de pastelkleurige lakjes weer uit de kast! Toch wel even wennen..

Vrijdag


Lessen voorbereiden! Je raadt het misschien al, de muzieklessen van maandag staan in teken van Pasen, haha! Iemand die wil gokken hoeveel paaseitjes hier liggen? (Tip: het kostte 9 euro..)

review

Oeps, toch deze maand geld uitgegeven aan 'onnodige dingen'. Of nouja, onnodig... Omdat ik op dit moment een bleekscheet ben, is mijn foundation veel te donker en tja, nieuwe zomerse lakjes.. dus eigenlijk was het heel erg nodig.

Weekend


Zondag was het internationale happiness day en hadden mijn leerlingen na 2 lessen (!!) hun aller eerste concert. Super spannend, maar ze hebben het fantastisch gedaan! Ik was apetrots. Een beter geluksmoment kan ik me niet wensen!

Wat was jouw geluksmoment afgelopen weekend? 

11 opmerkingen:

 1. super tof dat je les geeft!
  En de foto heet '9 kilo paas eieren' dat is 9000 gram een paaseitjes weegt ong. 10 gram..
  900 eitjes? dat ligt daar nooit.. toch? haha wauw.. ik denk er nu serieus helemaal over na.
  in iedergeval; leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha! Oeps! Mijn fout.. Het was 9 euro en 2 kilo. ;-)

   Verwijderen
 2. Gaat het al beter met je hondje? Zo zielig als je beestje iets mankeerd hé. Heel gaaf ook dat je les geeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha oh wat herkenbaar, ik ben echt een uitsteller als het gaat om mensen bellen. Dat vind ik echt verschrikkelijk! Leuk weekje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn he, dat we weer buiten kunnen zitten <3 Soms is wat nieuwe makeup kopen hartstikke nodig joh ;) Hoe gaat het met de hond nu?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke foto's en heerlijk he die zon en die fluitende vogeltjes, ik geniet er al van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh heerlijk he dat lente gevoel:) laat die zomer nu ook maar komeen:D xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hoop dat je hondje zich weer beter voelt! En wat fijn dat je zo een plezier hebt in lesgeven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen! Zo fijn dat het weer lente wordt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk vrolijke foto's! en die paaseitje..yummm

  BeantwoordenVerwijderen