april 03, 2016

April - Nieuwe uitdagingen en doelen

just my life

We zwaaien maart uit en ik heet april van harte welkom! Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe maand waarin de dagen langer worden, de zon zich steeds meer laat zien en we steeds meer tijd buiten kunnen doorbrengen!

Maart - terugblik 
Yeah! Ik kan vol trots zeggen dat ik alle doelen van de afgelopen maand heb behaald! De afgelopen weken hield ik me aan een strakke planning waardoor ik veel werk heb kunnen verzetten, niet langer achter de feiten aanloop en goed heb kunnen leren voor mijn herkansingen.

Ik merk dat ik steeds meer dingen los kan laten en bijna dagelijks buiten mijn comfortzone treed. (iets wat een half jaar geleden echt ondenkbaar was..) Door al deze dingen zit ik lekker in mijn vel en geniet ik volop!

Het geld sparen verliep trouwens ook op rolletjes omdat ik een mooi doel voor ogen heb. (Psst! Een nieuwe reis!)  
just my life
April - nieuwe uitdagingen en doelen 

Regelmatig drinken - Maak kennis met een enorme theeleut. Het liefst zou ik de hele dag door thee drinken! Met veel verschillende smaakjes, hmm! Op de een of andere manier heb ik fases waarin ik simpelweg 'vergeet' te drinken totdat ik enorme hoofdpijn krijg. Goh, wat gek!

Bakken - Op dit moment heb ik aardig de smaak te pakken. Zo maakte ik met de Pasen een bijzondere Paaskwarktaart voor de hele familie en maakte ik afgelopen weekend een Red Velvet Cake. Bakken vind ik stiekem erg leuk (én lekker) en deze maand wil ik een aantal nieuwe recepten uitproberen! Hmm!  

Fotografie -
In de auto stappen en naar een mooie plek rijden om foto's te schieten vind ik ontzettend leuk, maar doe ik eigenlijk veel te weinig. (Lees: vrijwel nooit) Zo zonde! Nu de temperaturen beter worden, heb ik geen excuus meer om binnen te blijven. Een goede reden om onze pup Luna op de foto te zetten!

Bedenk jij voor jezelf ook uitdagingen en doelen? Ik ben erg benieuwd! Let me know. 

3 opmerkingen:

  1. Wat goed om te lezen dat je al je doelen hebt behaald :) Dat is nog eens een fijne terugblik! In de auto stappen om ergens foto's te gaan maken moet ik ook vaker doen. Zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke doelen heb je gekozen om in april te realiseren! Goed dat je je goed voelt in je vel en geniet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke doelen heb je gekozen om in april te realiseren! Goed dat je je goed voelt in je vel en geniet!

    BeantwoordenVerwijderen