augustus 30, 2016

Terug uit Tenerife!

tenerife reisblog

Hi! Long time no see. Mijn laatste artikel schreef ik ruim 4 maanden geleden, oeps! Inmiddels begint het steeds meer te kriebelen en kan ik niet wachten om de draad weer op te pakken. Aan het begin van mijn vakantie vloog ik naar Tenerife om 8 dagen samen met mijn beste vriendin te genieten van een welverdiende vakantie. Kijk je mee naar een aantal foto's? 

Tenerife reisblog

Tenerife reisblog

Tenerife Reisblog

Tenerife reisblog

Tenerife reisblog

mooiste strand van tenerife

Tenerife reisblog

Tenerife reisblog

Tenerife reisblog

Tenerife reisblog

Tenerife reisblog

Tenerife reisblog

Tenerife reisblog

Inmiddels is voor mij het nieuwe schooljaar weer begonnen en kijk ik terug op een bijzondere vakantie. Zoals je aan de foto's kunt zien, hebben wij ontzettend genoten.

De gehele week stond in teken van zon, zee, strand, excursies en lekker eten. Iedere dag haalden we verse broodjes tegenover het hotel, hingen we de toerist uit, gingen we 's avonds uit eten en sloten we de dag af met een heerlijke cocktail.

Psst! Aan het eind van mijn vakantie ging ik nog twee weken met mijn ouders, broertjes en hondjes naar Sauerland. Stay tuned.

Ik ben erg benieuwd hoe jouw vakantie was!  

4 opmerkingen: