september 09, 2016

Mijn nieuwe sieraden van Lucardi


Zonder sieraden ga ik de deur niet uit. Het is net alsof Lucardi dit wist toen ik afgelopen week een mailtje kreeg met de vraag of ik iets wilde uitzoeken. Ik bekeek de webshop en werd verliefd op twee verschillende items!In de webshop van Lucardi vind je een ruim assortiment aan oorbellen, ringen, kettingen, armbanden en horloges! Qua sieraden draag ik eigenlijk al een jaar lang dagelijks hetzelfde: twee zilveren ringen, een zilveren armband en een zilveren horloge. Deze sieraden heb ik in de loop der jaren gekregen van mijn familie.

Ik besloot dat wat afwisseling geen kwaad kon en startte mijn zoektocht naar een paar oorbellen en een nieuwe armband. (In het zilver. Verrassend hè?)


Zilveren armband t.w.v. €49,99


Zilveren oorbellen fantasie t.w.v. €19,99


Oorbellen droeg ik eigenlijk alleen bij hele speciale gelegenheden. Na een halve dag begonnen mijn oren namelijk al te irriteren en op de een of andere manier vond ik oorbellen ook nooit bij mijn tragus piercing staan. Bij deze knopjes heb ik totaal geen last van irritatie en wat mijn piercing betreft, dat was gewoon een kwestie van wennen...  

Ik ben ontzettend blij met deze nieuwe sieraden en ik weet zeker dat ik hier nog veel plezier van ga hebben!

Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinsten? 

                                  In samenwerking met Lucardi

8 opmerkingen:

 1. Mooie items! Vooral de oorbellen vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je benaderd werd door Lucardi! De oorbellen vind ik je erg goed staan hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie items! de oorbellen vind ik erg mooi, ik houd wel van subtiele knopjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, ik houd ook zo van sieraden! Prachtig zeg. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allebei mooi, zoiets zou ik voor mezelf ook uitkiezen. Oorbellen draag ik over het algemeen alleen kleine, niet te opvallende. Hier ga je vast heel veel plezier van hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, vooral de oorbellen vind ik erg leuk.
  Juist omdat het heel wat anders is dan dat je normaal ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw vind de armband echt super! De sieraden staan je prachtig. Veel plezier ervan!

  BeantwoordenVerwijderen