september 12, 2016

Photo Diary #18 - Pannenkoeken en mijn mini huisje


Goodmorning guys!
Het is weer maandag, het begin van een nieuwe week en tijd voor een nieuwe photo diary. Afgelopen week moest ik na een heerlijke vakantie toch echt weer naar school en aan het werk. Kijk je met me mee?

Maandag Zwolle! Mijn studentenstad, mijn tweede thuis. Zelfs als ik een langere tijd niet in Zwolle ben geweest, voelt het enorm fijn en vertrouwd. Inmiddels ben ik begonnen aan mijn vierde jaar aan het conservatorium. Echt bizar! Het voelt als de dag van gisteren dat ik aan het hele avontuur begon. Stiekem ben ik al enkele dagen aan het werk geweest toen ik nog vakantie had. De vakanties van de basisscholen waar ik les geef zijn namelijk niet te gelijk met mijn eigen vakanties.

Maandagavond gaf ik de eerste trompet lessen van dit jaar en leerde ik een aantal nieuwe leerlingen kennen. 

Dinsdag We beginnen de dag met een kleine wandeling naar het conservatorium. Pff.. Ik moet er behoorlijk aan wennen om dagelijks om half 7 naast mijn bed te staan. 

Conservatorium student

Studeren, studeren, studeren. Ik ben het jaar fanatiek begonnen en wil de hoeveelheid uren die ik dagelijks maak zo lang mogelijk volhouden. Hoe meer ik studeer, hoe beter het gaat en hoe leuker ik het vind. Goede reminder. 

WoensdagJeej! I. Need. Coffee. Een goed begin van een vrije dag.    

productfoto's

Super leuk! Enige tijd geleden ontving ik een tof pakketje van Lucardi en ik kon niet wachten om het met jullie te delen. Ik besloot de productfoto's te maken in een andere setting: buiten! Zo kon ik aan het werk en tegelijkertijd genieten van het lekkere weer!  

DonderdagAnother day at the Conservatory! 


Na een hele dag studeren was het 's avonds tijd voor jawel de allereerste aflevering van EXPEDITIE ROBINSON!

Vrijdag

Mijn eerste dag op kot in Zwolle. Tadaa! Hier een sneak peek van mijn mini huisje. In de zomervakantie zijn we druk bezig geweest met verhuizen en het resultaat mag er zijn. I love it! Hierover later meer.

Pannenkoeken

In het weekend geef ik mezelf altijd een vrijbrief om te cheaten met eten. Oftewel ik ging pannenkoeken bakken in de nieuwe pan die ik op mijn verjaardag kreeg. Jummie!

Zaterdag


Opstaan en gaan met die banaan! Op naar een orkestrepetitie en een zakelijke afspraak. Ik ben nog steeds zo ontzettend blij met mijn nieuwe auto! Hiermee kan ik veilig het hele land door racen. 

ZondagHoe mijn vrije zondag eruit zag? Relaxt! Uitslapen, stage papieren invullen, studeren, lessen schrijven, facturen, betalingen, lessen voorbereiden, wandelen en Heel Holland Bakt.

Liefs, Desiree

Hoe was jouw week? 

7 opmerkingen:

 1. Bezig bijtje! Zo te zien heb je een heerlijke week gehad. Ga je een artikel maken over je mini huisje? X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat ziet het er leuk uit in je huisje! Ik ben benieuwd naar de rest hoor, hihi ;) Om 6.30 langs je bed staan is ook vroeg hoor, snap dat je daaraan moet wennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh die sneakpeak van je kamertje ziet er al erg mooi uit, ben benieuwd naar de rest! Ben nu trouwens ook wel benieuwd waar je 'thuisthuis' woont omdat je op mijn blog zei dat je ook vlakbij Havelte woonde hihi. Succes weer met school! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super mooi je huisje! je hebt het echt leuk ingericht met de witte meubels, precies mijn smaak :) succes met school!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke diary Desiree! Je kamertje ziet er lekker knus uit :) Fijne week verder! x

  BeantwoordenVerwijderen