september 27, 2016

Photo Diary #19 - Zwolle, outfits en taart

just my life

Goodmorning guys! Welkom bij een nieuwe photo diary. Afgelopen week was een hectische, maar leuke week. De hele week was ik druk met studeren en les geven. Ik bracht het grootste gedeelte van de week door in mijn auto en mini huisje in Zwolle, ging winkelen en vierde de 18e verjaardag van mijn broertje. Kijk je met me mee?   

MaandagMaandagochtend begon ik met een heerlijke kop thee en had ik eindelijk de tijd om een aantal YouTube filmpjes te bekijken. Normaal gesproken gun ik mezelf hier geen tijd voor.
 

Voor anderhalf uur les en een kop cappuccino ging ik even op en neer naar Zwolle. Goed begin van een nieuwe week!

Dinsdag

all black

Black is my happy colour. Dinsdag is de enige dag van de week waarop ik van 9 tot 5 les heb, maar laat nou uitgerekend vandaag de docent afwezig zijn. Ook niet erg! Zo had ik de hele dag de tijd om te studeren. (lees: trompet spelen) Vanaf het Conservatorium rijdt ik gelijk door naar Hattem om daar tot half 9 trompet les te geven. Enkele weken geleden ben ik hier aangenomen als trompet docent. Super leuk! Zeker nu ik weer in Zwolle woon.

WoensdagToeval bestaat niet. Ook vandaag was mijn docent afwezig: oftewel nog een vrije dag! Soms vraag ik me af waar in vredesnaam al mijn collegegeld heen gaat.. Docenten op het Conservatorium lijken het de normaalste zaak van de wereld te vinden om af te bellen.  Voor nood moest ik maar even de stad in, want wat moet je anders met je tijd? De collectie die op dit moment in de winkels hangt vind ik erg tegenvallen. Na vrijwel alle winkels te hebben gehad, vond ik eindelijk een leuk setje bij de Steps! Kijk hoe leuk! Op de blouse staan allemaal vosjes, zo schattig. Wat vind jij van dit setje? 

Donderdag


Zwolle wat ben je mooi! Voor dag en dauw ben ik weer op het Conservatorium om een paar uur trompet te spelen. Nu ik deze photo diary aan het maken ben, besef ik me pas hoeveel ik de afgelopen tijd heb gestudeerd.

vak leerkracht muziek

Na de middag rijd ik terug naar mijn ouders, drink ik een kop thee, klets ik bij met mijn moeder en ga ik naar een basisschool om een aantal leerlingen trompet les te geven. Ondanks dat les geven veel energie kost, levert het ook altijd veel energie op. Klinkt tegenstrijdig hè? Ik word gewoon erg gelukkig van kinderen en muziek! :-)

Vrijdag

kiki groene blouse

Ongegeneerd poseren voor een spiegel in een studeerkamer. Donderdagavond ben ik met mijn moeder even de stad in geweest waar ik een ding scoorde, namelijk deze stoere blouse! Na een lange repetitie van 9 tot 2 op school was het tijd om tot 8 stage te lopen in IJsselmuiden. Eenmaal weer in mijn mini huisje had ik enorme trek, ik maakte shoarma en plofte uitgeteld op de bank met de nieuwe serie HS13.

Zaterdag

mais

Na een repetitiedag van 9 tot 4 was het WEEKEND! Op naar mijn ouders en onze zielige hond in Drenthe. Zoë haar kruisband was volledig afgescheurd en hier werd ze vrijdag aan geopereerd. Inmiddels gaat het gelukkig stukken beter met haar, maar het blijft moeilijk om je hond zo te zien. 

Zondag

zonsondergang

Feest in huize Wanders! Mijn oudste broertje werd 18 jaar en dit moest natuurlijk gevierd worden met familie. (en heel veel taart, nom!) Live everyday like it's your birthday. 

Hoe was jouw week? 

10 opmerkingen:

 1. dat setje van Steps is zo leuk! de blazer heeft ook een super mooie kleur, staat je goed <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het setje van Steps super tof, vooral door die vosjes hihi. Heb je het nog gekocht?? Mijn week was wel prima, niet heel bijzonder eigenlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah fijn om te horen. Ik heb het setje nog niet gekocht, oeps! Wilde er even een paar nachtjes over slapen, haha. Ga het setje nog wel aanschaffen :-)

   Verwijderen
 3. Mooie foto's! Wat bizar dat jouw docenten geregeld afwezig zijn. Heb ik tot nu toe nog helemaal niet meegemaakt. Maar lijkt mij ook wel eens lekker! Ik vind de outfit van de Steps erg leuk staan. En gefeliciteerd nog met je broertje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, echt belachelijk hè...! Dankjewel Chelsey! X

   Verwijderen
 4. Wat een leuke foto's! Ik herken het van de leraren, bij mij ook erg vaak tegengekomen helaas. Dan kwam je op school en kreeg je de mededeling dat je leraar ziek was of niet kwam. Grr kun je weer een uur terug fietsen..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh dat blousje van de steps moet ik nu even naar kijken, die ziet er zo leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk dat setje van Steps! Die vosjes. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb het ook niet zo met de kleding van dit moment in de winkels. Die nieuwe blouse vind ik wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen