september 05, 2016

Plog 30/8 - It's my birthday!


Afgelopen dinsdag werd ik alweer 20 jaar.. 20 jaar, pff! Dat klinkt als zo'n enorme mijlpaal waarop je leven in een klap 'serieus' wordt. Anyway, ik besloot de dag door middel van foto's vast te leggen. Benieuwd naar hoe mijn verjaardag was? Kijk dan snel mee.


Alhoewel mijn ouders en broertjes gewoon aan het werk waren en naar school moesten, was ik nog lekker een dagje vrij! De dag begon ik vrij rustig. Ik besteedde iets meer aandacht aan mijn make-up dan normaal gesproken, maakte een kwarktaart en ging onze hondjes uitlaten.


Onze ondeugende pup heeft een obsessie voor takken. En ook vandaag moest er weer een tak meegesleept worden naar huis.


Foto's maken vind ik een van de leukste dingen om te doen. Behalve foto's maken van mezelf. Ik gok dat mijn laatste selfie alweer 5 maanden geleden was. Het was de hoogste tijd voor een nieuwe foto. Wanneer je make-up goed zit, moet je daar gelijk dankbaar gebruik van maken. ;-)  


Hup, naar de HEMA om een vlaai te halen!

gezond ontbijt

Door alle drukte vergat ik te eten en maakte ik mijn favoriete ontbijtje/tussendoortje van het moment: griekse yoghurt met frambozen en rozijnen!

hapjes

's Middags voordat mijn beste vriendinnetje langs kwam, maakte ik de hapjes klaar voor in de avond.


Na het eten pakte ik de auto en reed richting de stroom. Een ideale plek (tussen de weilanden) om 's avonds de honden uit te laten. Nog even een momentje alleen voordat alle familie op de stoep stond.


Stiekem het leukste van een verjaardag: ongegeneerd taart eten!


Lekkere hapjes...


En een drankje!

cadeautjes


Tadaa! Ik ben enorm goed verwend! Veel leuke en handige dingen voor in mijn studio in Zwolle.


Last but not least kreeg ik ook deze prachtige reiskoffer van het merk SUITSUIT. Hierover heb ik een leuk artikel geschreven, klik!

Liefs, Desiree

6 opmerkingen:

 1. Wat een gezellig dagje! Lijkt me heerlijk om eens op die manier mijn verjaardag te vieren. Gewoon lekker op de bank met een select groepje mensen :) Wat ben je lekker verwend meis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog gefeliciteerd! Leuke cadeautjes heb je gekregen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je zag er heel mooi uit! Fijn zo je verjaardag vieren met fijne mensen om je heen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog gefeliciteerd! Leuk fotoverslag. Ziet er allemaal heel leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog gefeliciteerd!! Heerlijk verwend :)

  BeantwoordenVerwijderen