september 22, 2016

Save or Kill tag


Enige tijd geleden vond ik bij mede blogger Daphne de 'Save or Kill tag' met vragen bedacht door Joyce. Deze verschillende dilemma's vond ik zo origineel dat ik ze ook wilde beantwoorden. Ohja, een aantal dilemma's zijn behoorlijk pittig!

Nooit meer jurkjes en rokjes of nooit meer (spijker)broeken? 
Oei, tijdens een concert draag ik toch vaak een mooie jurk, maar in het dagelijks leven eigenlijk altijd (zwarte) broeken. Met pijn in mijn hart zeg ik al mijn jurken gedag. Een goed excuus om een ontzettend dure pantalon aan te schaffen!

Voor 500 euro kleding of make-up kopen? 
Definitely kleding! Ik kan me niet voorstellen dat ik 500 euro zou kunnen besteden aan make-up. In dat geval zou ik een dure kledingwinkel binnen stappen en daar een aantal mooie items aanschaffen.

Gedachten kunnen lezen of onzichtbaar kunnen worden? 
Gedachten kunnen lezen lijkt me echt vreselijk. Ik denk dat ik daar heel onzeker van zou worden. Wanneer je onzichtbaar bent, kun je overal zijn waar je maar wilt zijn. Dat lijkt me wel wat!

Nooit meer lipstick of nooit meer je wenkbrauwen kunnen bijtekenen?
Nooit meer lipstick. Lipstick draag ik alleen bij bijzondere gelegenheden, mijn wenkbrauwen doe ik dagelijks.


Heel veel geld verdienen maar niet gelukkig zijn met je baan of je droombaan beoefenen maar er geen geld mee verdienen? 

Het liefst verdien je natuurlijk veel geld met je droombaan, maar gelukkig zijn vind ik het aller belangrijkste wat er is. In dat geval kies ik toch echt voor een droombaan beoefenen en er geen geld mee verdienen. (Dan maar een rijke vent aan de haak slaan, haha!)

Alleen maar budget make-up of alleen maar high-end make-up? 
Als geld geen probleem zou zijn, zou ik hoe dan ook gaan voor een stash gevuld met high-end make-up producten! Zolang ik een student ben, zal ik het toch echt moeten doen met budget make-up. Wat ik absoluut geen probleem vind. High-end is per definitie echt niet altijd beter.

Nooit meer een stedentrip of nooit meer een zonvakantie? 
Argh, nooit meer een zonvakantie betekent dat je het grootste gedeelte van de wereld niet meer kunt ontdekken. Verre reizen naar bijvoorbeeld Thailand, Zuid-Afrika en Curacao zou je dan niet meer kunnen maken. Als traveljunkie zou ik een stedentrip best kunnen missen, maar een zonvakantie/ verre reis niet!

Alleen maar gezond eten of alleen maar junkfood?
Na een maand alleen maar junkfood eten kun je mij de straat door rollen. Nee, dankjewel. Met veel pijn en moeite zou ik dan voor de rest van mijn leven gezond eten.

Koffie of thee? 
Thee!

Wat zou jij kiezen: nooit meer een stedentrip of nooit meer een zonvakantie? 

6 opmerkingen:

 1. Oh ik was ook getaged voor deze tag!
  Zulke lastige vragen inderdaad. Moet 'm snel eens doen!

  Maar ben het niet met de laatste eens hoor. KOFFIE!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag dit maar zooooo moeilijk die vragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nooit meer een zonvakantie. Ik hou wel van de zon, maar niet als 'k alleen maar aan 't zwembad moet gaan liggen. Laat mij maar er op uit gaan & leuke stadjes bezoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk ingevuld Desiree! Ik werd ook getagd, maar dan door Brittany. Lastige vragen zijn het zeker, maar dat maakt het ook weer leuk :) Gedachten lezen lijkt mij ook vreselijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof! Volgens mij zou k precies dezelfde antwoorden hebben gegeven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een toffe tag! Een zonvakantie is in mijn hoofd aan het strand liggen de hele tijd, dus geef mij dan maar alleen stedentrips ;)

  BeantwoordenVerwijderen