september 19, 2016

Terug uit Sauerland!

tips

Hi! Na een onvergetelijke vakantie op Tenerife mocht ik eind augustus nog een reis maken! Samen met mijn ouders, broertjes en hondjes ben ik twee weken naar Sauerland geweest. Twee reizen die totaal niet met elkaar te vergelijken zijn. Kijk snel mee voor de foto's! 

hoogste punt

tips

Landal Winterberg

rodelen

tips

reisblog tips

edersee

edersee

edersee

edersee

reisblog

vakantie sauerland

reisblog

tips


tips


erlebnis brucke

erlebnisbrücke

Dit was onze aller eerste vakantie met Luna! In het begin best spannend om met een ondeugende pup (en nog twee honden) op vakantie te gaan, maar alles ging verrassend goed! Tijdens de vakantie hebben we dan ook veel gewandeld. De omgeving van Winterberg is daar erg geschikt voor.

Het absolute hoogtepunt was toch wel toen we met het hele gezin gingen karten, haha. Ik scheurde met een big smile op mijn gezicht de hele baan over.

Naast dat we iedere dag wel even op pad zijn geweest, stond de vakantie ook voornamelijk in het teken van ontspannen. Trompet studeren met een uitzicht op de bergen is toch wel beter dan mijn eigen kamertje hier in Nederland. Al met al was het een geslaagde vakantie!

Liefs, Desiree

5 opmerkingen:

 1. Wat is het mooi daar he :) Prachtige foto's! Apart ook dat we allebei tegelijk daar waren hihi. Ik wil zeker nog eens terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige, rustgevende omgeving daar! Hele mooie foto's <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie omgeving. Krijg direct zin om er naartoe te gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet eruit als een heerlijke vakantie! Super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waaauw! Het is daar zo super mooi he!
  Een vakantie met een pupje is inderdaad een sport opzich hihi
  Leuk he karten! Wil ik ook weer eens doen, ondanks dat ik er toch een kleine angst voor heb gecreëerd doordat ik een keer er uit ben gevallen..

  BeantwoordenVerwijderen