september 07, 2016

Terug van weggeweest


Hi! Ik geloof dat ik jullie wel een kleine uitleg verschuldigd ben. Van de een op de andere dag was ik compleet van de radar verdwenen. Dit betekent niet dat ik stil heb gezeten. Vandaag praat ik jullie helemaal bij!

Waar heb ik de afgelopen maanden uitgehangen? Ik kan er een heel interessant en lang verhaal van maken, maar ik besloot simpelweg om mij volledig te focussen op mijn studie en werk. Wanneer ik tussen de bedrijven door even niks te doen had, kon ik het vaak niet opbrengen om ook nog artikelen te schrijven.

In het begin was het behoorlijk afkicken kan ik je vertellen. Er zijn namelijk genoeg momenten geweest die ik graag had willen vastleggen en met jullie had willen delen. Inmiddels zijn we bijna een half jaar verder en kan ik niet wachten om het bloggen langzaam weer op te pakken.


Er zijn ontzettend veel dingen gebeurd:
- Ik ben op concertreis geweest naar Parijs.
- Ontmoette tijdens deze concertreis een leuke jongen waarmee ik in een vlug tempo een relatie kreeg, maar ook in recordtijd weer 'on my own' was.
- Ronde mijn scriptie af met een 8.5!
- Behaalde mijn overgangsauditie naar het laatste jaar.


- Verwelkomden onze nieuwe pup Luna.
- Kreeg een nieuwe baan aangeboden voor de komende 3 jaar.
- Haalde de sleutels van mijn eigen studio in Zwolle.
- Kocht mijn aller eerste auto!


- Ging met mijn beste vriendin op vakantie naar Tenerife.
- Met mijn familie op vakantie naar Sauerland.
- Had een sollicitatiegesprek dat meer leek op een politieverhoor.
- En als klap op de vuurpeil vierde ik mijn 20ste verjaardag, slik. Shit got real!

Op dit moment zit ik in de trein naar Zwolle en is de vakantie waar ik maanden naar uit heb gekeken letterlijk voorbij gevolgen. Ik ben klaar voor een nieuw schooljaar met één groot belangrijk ding: afstuderen!

Liefs, Desiree

10 opmerkingen:

 1. Wat heb jij veel gedaan in die tussentijd zeg! Succes met het afstuderen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat heb je veel dingen gedaan en bereikt in die tijd! Wat tof dat je nu op jezelf woont en je eigen autootje hebt! En gefeliciteerd met je scriptie, succes met afstuderen :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat tof dat je terug van weggeweest bent en wat is er veel gebeurt voor je! Ik ga je vanaf nu lekker volgen :) Liefs, Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeej je bent terug. Heb nog vaak aan je gedacht. Wat is er toch veel gebeurd in de afgelopen tijd zeg! Ik ben iig blij dat je weer terug bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Welcome back :) Ja, in een korte tijd kan er veel veranderen. Ik hoop dat het afgelopen halfjaar veel goeds voor je gebracht heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke nieuwtjes! Het klinkt als een super vakantie en leuke vooruitzichten voor de komende tijd!

  BeantwoordenVerwijderen