september 30, 2016

Things that make me happy #10


Op mijn stukje internet probeer ik altijd dingen voor mezelf te relativeren. Ik moet eerlijk bekennen dat dit het ene moment natuurlijk makkelijker gaat dan het andere. Het kan best goed zijn om af en toe stil te staan bij de kleine momenten die je gelukkig maken. Lees je met mij mee?

♥ Een fantastische reis naar Tenerife met mijn aller beste vriendinnetje. ♥ Een mooie vakantie met mijn ouders in Sauerland. ♥ Als afsluiter van een geweldige zomervakantie mocht ik mijn twintigste verjaardag vieren met de dierbaarste mensen uit mijn leven. ♥ Vol goede moed en fanatiek het laatste jaar aan het Conservatorium beginnen. ♥ Dagelijks 3 uur lang trompet studeren en er nog altijd geen genoeg van hebben. ♥ De nazomer in Nederland. ♥ Ontzettend blij zijn met mijn eigen mini huisje in Zwolle. ♥ Een nieuwe Instagram account onderhouden speciaal voor mijn blog waarbij ik een feed probeer te creëren. ♥ Ouders die al zo lang gelukkig getrouwd zijn. Als dat geen echte liefde is. ♥ Op werkvlak veel nieuwe kansen en uitdagingen aangeboden krijgen. ♥ En, hier ook af en toe 'nee' op durven zeggen. ♥ Het feit dat ik de keuze heb gemaakt om het bloggen weer op te pakken. ♥ Het idee dat ik over een jaar afgestudeerd ben. ♥ Voor het eerst een pakketje mogen ontvangen van een PR-bureau. ♥ De wandelingen van het station naar het Conservatorium. ♥ Na uren knutselen aan een fotoboek eindelijk tevreden zijn en hem bestellen. ♥ Bij aankomst blijkt het fotoboek nog mooier te zijn dan verwacht. ♥ De donkere kleuren nagellak mogen weer! ♥ De eerste pepernoten van het jaar. ♥ Een winkel binnen stappen en gelijk tegen de perfecte nieuwe winterjas aanlopen. ♥ Onze hond die succesvol geopereerd is aan het kruisband en nu mag beginnen met revalideren. ♥ Het idee dat ik over 3 maanden op tournee ben in CHINA. WOW! ♥

Vertel! Welke kleine momenten hebben jou de afgelopen tijd gelukkig gemaakt?  


Liefs, Desiree

3 opmerkingen:

  1. Wat goed om te lezen dat de operatie van je hond geslaagd is. Lijkt me toch wel even spannend! 'Nee' zeggen is soms ook erg goed, je moet wel af en toe op jezelf letten ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk om te lezen! Wat wen fijn vrolijk lijstje ook. Pepernoten heb ik ook alweer gegeten dit jaar haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ahha dat van die pepernoten is herkenbaar, we beginnen er allemaal te vroeg aan waardoor we in december geen pepernoot meer kunnen zien. Maar wel heel lekker hoor! Goed om te horen dat je hond de operatie weer achter de rug heeft en dat hij geslaagd is. Nu revalideren... maar daar ga jij hem vast goed bij helpen en natuurlijk extra lief voor hem zijn ;)

    BeantwoordenVerwijderen