oktober 18, 2016

Outfit - All black


Goodmorning guys, daar ben ik weer! Afgelopen zondag was ik heerlijk een dag vrij en samen met mijn broertje ging ik er op uit om foto's te schieten. Het was tenslotte prachtig weer! Vandaag show ik jullie mijn nieuwe trui van sans-online. Sans-online is een webwinkel met een ruim assortiment aan dameskleding en herenkleding.

off shoulder

Strike a pose. Het is wel weer overduidelijk dat zwart een geliefde kleur is wat betreft kleding, oeps! Normaal gesproken probeer ik altijd wel iets qua kleur te dragen, maar hé voor een keer moet 'all black' best kunnen.

off shoulder trui

off shoulder trui

Eerlijk is eerlijk, ik moet best wennen aan de enorme hoeveelheid blote schouders. Toch vind ik het een heerlijke comfy trui die sexy en chique te gelijk is. I love it! 

all black outfit

Trui: Object | Broek: Only | Schoenen: Van Haren | Horloge: Oozoo 

bloopers

THINK HAPPY. BE HAPPY.Wat vind jij van mijn nieuwe trui? 

Liefs, Desiree

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke trui Desiree! Off-shoulder truien zijn helemaal in tegenwoordig. Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zwart is één van mijn favoriete kleuren als het om kleding gaat. Leuke outfit foto's staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van deze zwarte kleren, en het is zo mode

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aahh die top staat je zo leuk! Ik ben zelf ook nog op zoek naar zo'n top, maar ik ben bang dat ik het te snel koud krijg met van die blote schouders hihi #koukleumeersteklas. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De trui vind ik geweldig. Staat je goed hoor. :)

  BeantwoordenVerwijderen