december 09, 2016

Het perfecte kerstcadeau

zilver

Sinterklaas is het land uit, de laatste pepernoten zijn gegeten en de kerstbomen worden opgetuigd. De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent veel gezelligheid, lekker eten en cadeaus! Lucardi is er dit jaar vroeg bij en schonk mij het allereerste kerstcadeau van 2016.

zilver

Van Lucardi kreeg ik dit prachtige zilveren horloge van het merk CO88. Dit horloge deed me gelijk denken aan het welbekende Cluse horloge en laat die nou net op mijn verlanglijstje staan. Ik draag dagelijks een horloge om mijn pols (want tja.. ondernemer en iets met tijd is geld) en ik voel dat dit een grote favoriet gaat worden.  

zilver

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk kerstcadeau voor je moeder/tante/oma/vriendin of zus, kijk dan zeker even tussen de prachtige horloges van CO88!

Enjoy the little things <3  

2 opmerkingen:

  1. Deze is inderdaad heel gaaf en volgens mij ook makkelijk te combineren :) Tof!

    BeantwoordenVerwijderen